Psicòleg Barcelona

FORMACIÓ

Al finalitzar la Llicenciatura en Psicologia em vaig inscriure al COPC (Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, nº col·legiat 20736), iniciant la meva tasca com a psicòleg a Barcelona. Vaig concloure els estudis del Màster en Psicopatologia Clínica (Universitat Ramón Llull – Fundación Vidal i Barraquer).
Vaig començar la meva trajectòria professional dins del món de la Psicologia i la Psicoteràpia en el prestigiós Centro de Medicina Psicosomática que dirigeix el Dr. Manuel Álvarez a Sevilla, president de la Societat Espanyola de Medicina Psicosomàtica. Allà vaig tractar problemes com la depressió, ansietat, fòbies, estrés, trastorns de la personalitat i manifestacions corporals de trastorns psicològics com el colon irritable, migranyes i fibromialgia.

 

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

psicòleg barcelona

Em vaig establir com a psicòleg a Barcelona amb l’obertura de la meva consulta de Psicologia General Sanitària reconeguda per la Generalitat de Catalunya, compaginant la meva activitat privada amb la pràctica de la psicoteràpia a un Centre de Salut Mental d’Adults concertat pel CatSalut.
Em vaig centrar en la psicoteràpia dirigida a persones amb un ampli ventall de patiments psíquics. Com a psicòleg a Barcelona he tractat depressió, ansietat, fòbies, elaboració de processos de dol, anorèxia i bulímia, abusos sexuals, addiccions, problemes d’autoestima, dolor crònic, estrés, estrés posttraumàtic i altres dificultats. També vaig dirigir teràpies grupals amb joves en estat mental d’alt risc.

ALTRES TREBALLS

Vaig col·laborar amb la unitat de drogodependències de la casa Bloc (Barcelona, Sant Andreu), atenent a persones que patien problemes de drogodependències en teràpies grupals cognitiu-conductuals. He assistit a centenars de casos individuals i grupals gràcies a la Fundació Joia (Barcelona, Sants), on vaig realitzar entrevistes personals i seguiments de casos, dirigint també sessions grupals d’habilitats socials, expressió emocional i entrenament cognitiu a persones diagnosticades amb trastorn mental sever.
Vaig ser el primer psicòleg a Barcelona que va formar part d’un Centre d’Internament d’Estrangers (CIE Barcelona). Aquesta experiència única al nostre país amb persones que es trobaven a l’espera de resoldre la seva situació legal al territori, em va servir per atendre individualment els diversos casos que derivaven els serveis mèdics, diagnosticant i avaluant l’estat mental en el que es trobaven els reclusos.

CURRÍCULUM ACADÈMIC

Màster en Psicopatologia Clínica. Universitat Ramón Llull
Màster en Mediació Comunitària. Universitat Autònoma de Barcelona
Màster en Intervenció Psicosocial. Universitat de Barcelona.
Llicenciat en Psicologia. Universitat de Sevilla
Expert en Musicoteràpia. Fundació ICSE

psicòleg barcelona

ON PUC REALITZAR UNA PRIMERA CONSULTA?

La consulta de psicologia està situada al carrer Casanova 43, escala esquerra, entresòl 3. En ple centre de Barcelona, a tan sols 5 minuts a peu del metro Universitat i a 10 minuts del metro i del ferrocarril de Plaça Catalunya.

 

Pot contactar amb mi per a qualsevol qüestió que pugui sorgir mitjançant el meu número de telèfon o email. Si ho desitja pot reservar una primera visita mitjançant el formulari que figura a sota. Li confirmaré la meva disponibilitat amb la major brevetat via mail o telefònicament.
Francisco J. Martínez Fernández. Col·legiat COPC nº 20736.
Telèfon: 688 922 379

RESERVI LA SEVA PRIMERA VISITA

Francisco Javier Martínez Fernández – Doctoralia.es


Dr. FRANCISCO J. MARTÍNEZ. SOCIAL NETWORKS

LINKEDIN, PSICÒLEG BARCELONA.
GOOGLE+, PSICÒLEG BARCELONA.
FACEBOOK, PSICÒLEG BARCELONA.
TWITTER, PSICÒLEG BARCELONA
© Psicòleg Barcelona 2018